Media, PR og fotografering

Tonje Bergh driver utstrakt mediaarbeid. Hun skriver ukentlig de Grønne Sidene for Norsk Ukeblad. Hun leverer innhold til ulike profesjonelle blogger, og har en stor billedbank. Hun driver også Tulipankampanjen i Norge, som er en forening av tulipanprodusenter som har som formål å markedsføre norske tulipaner. Tulipankampanjens nettsted: http://tulipantips.no/

 

Tulipantips.no er utviklet for å gi inspirasjon, tips og råd om tulipaner, fra løk til knopp og full blomstring. Det er de fire tulipanprodusentene i Norge som står bak tulipantips. Hvert år produserer vi 80 millioner tulipaner – og ingenting gleder oss mer enn om tipsene våre kan gjøre at du gleder deg enda mer over denne vakre blomsten.

 

Tulipantips.no inneholder informasjon til både forbrukere, pressen og bransjen. Her er det tips, idéer og inspirasjon til alle sesonger, til hverdags og til fest, i tillegg til informasjon og fakta. Vi har også en bildebank med høyoppløselige bilder til fri benyttelse. Gå til tulipantips.no/presse og klikk på menypunktet Bildebank på Flickr eller følg linken:

https://www.flickr.com/photos/tulipantips/albums

 

På facebook.com/tulipantips publiserer vi de beste tulipantipsene for alle sesonger. Vi vil også ha konkurranser og annet som skaper dialog og aktivitet på siden.

Tulipankampanjens Facebookside: https://www.facebook.com/tulipantips/

På instagram.com/tulipantips vil vi sørge for at tulipanentusiastene får inspirasjon i form av enda flere bilder.

Tulipankampanjens Instagramkonto: http://instagram.com/tulipantips

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>